Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

A TTC Zugbrücke Grenzau és a JOOLA „házassága” folytatódik

A Joola marad a grenzau-i egyesület felszerelés szállítója. Az együttműködési szerződést újabb 5 évre aláíró felek rendkívül elégedetten és bizakodva nyilatkoztak a jelentős esemény kapcsán. „ Több mint 6 éve támogatjuk a TTC Zugbrücke Grenzau-t csakúgy mint a hozzá tartozó nemzetközi asztalitenisz iskolát és elmondhatjuk, hogy ez idő alatt egy rendkívül eredményes partneri viszony alakult ki közöttünk. A TTC zugbrücke a Joola legfontosabb németországi reklámhordozója és a jövőben még szorosabb együttműködést szeretnénk megvalósítani. Ezen igyekezetünk bizonyítandó a Borussia Düsseldorf elleni bajnoki mérkőzésen sor került a TTC Zugbrücke SHOWCOURT asztal prezentációjára.” nyilatkozta Andreas Hain, a Joola marketing-igazgatója.

Manfred Gstettner a grenzauhauseni egyesület elnöke kijelentette:”Rendkívül örülünk a hosszútávú együttműködésnek, amely nem csak a szövetségi ligában szereplő csapatunkra, hanem a Zugbrücke Hotel-ra és a hozzá tartozó nemzetközi asztalitenisz iskolára is vonatkozik.”

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva