Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Három versenyszámban győztek a JOOLA játékosai a US OPEN-en

Thomas Keinath (Németország) lett a Las Vegasban megrendezésre került US Open egyéni bajnoka köszönhetően az Adrian Crisan (Románia) elleni fölényes döntőbeli győzelmének. A páros számban a két JOOLA sztár Jörg Rosskopf és Chen Weixing végzett az élen, ők a döntőben 4:1 arányú győzelmet arattak egy dél-koreai páros ellen.

Jól sikerült Amelie Solja visszatérése is. Az általa kifejlesztett JOOLA Amy borítással megnyerte a 21 éven aluliak versenyét. A felnőtt egyéni versenyszámban a negyeddöntőben állandó riválisától a román Elisabeth Samarrától szenvedett vereséget.

Nagyon jól zárta a hetet 2008 német bajnoknője Tanja Hoffman is. Csak a döntőben talált legyőzőre, ahol a helyi kedvenc Gao Yun-tól (Világranglista 19.) csak nagyon (4:2 arányú) szoros mérkőzésen kapott ki. Korábban a negyeddöntőben az első számú kanadai játékos Zhang Mao ellen, míg az elődöntőben a világranglista 36. Daniel Dodean ellen győzedelmeskedett. Ez az eredmény a Flandriai Open után a második legmagasabban jegyzett sikere az idei nyáron.

A férfiak egyéni versenyszámában Jörg Rosskopfnak a negyeddöntőben búcsúzott el a versenytől. A román Filimon ellen 3 megnyert játszma után némileg könnyelműen játszva, több meccslabdát kihasználatlanul hagyva szenvedett vereséget. A tavalyi győztes Chen Weixing ugyancsak a negyeddöntőben szenvedett vereséget a kanadai Wangtól. A mérkőzés alakulását nagymértékben befolyásolta a játékvezető tevékenysége, aki döntéseivel többször hátrányos helyzetbe hozta Chen Weixinget.

Ahogy 2008-ban az idén is a JOOLA játékosok domináltak a las vegasi játékkparadicsomban megrendezett versenyen, ahonnan a díjak és helyezések nagy részét ebben az évben is elhozták.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva