Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Petrissa Solja és Gavin Evans európabajnok
A JOOLA játékosai 13 érmet szereztek
Megszületett az első EB titulus JOOLA-EXPRESS borítással

A Terniben megrendezett Ifi EB a „joolás” Petrissa Solja és Gavin Evans győzelmével fejeződött be. A serdülő korosztályba szereplő, 15 éves Gavin a döntőben a svéd Sonderlundot múlta felül 4:2 eredménnyel. A párosok versenyében a belga Nuytinck-kel pedig ezüstérmet nyert. A serdülő lányok mezőnyében a mindössze 14 éves Petrissa Solja a döntőben meggyőző fölénnyel, 4:0-ra verte a román Bernadett Scocz-ot. Nadine Sillus-sal az oldalán Petrissa aranyat nyert női párosban is. Ezen kívül a Gavinnal alkotott vegyespáros bronzérmet nyert, csapatban viszont ezüstöt.

Gavin Evans ezen az EB használta először a JOOLA-EXPRESS borítás és a JOOLA FEVER ütőfa kombinációt, így neki sokakkal ellentétben nem volt szüksége semmilyen tuning illetve kémiai segédanyagra a ragasztásnál. Az elért eredmény történelminek számít, hiszen a ragasztókra vonatkozó ITTF rendelet érvénybelépése óta Gavin tudott elsőnek Európa bajnoki címet nyerni.

Petrissa Solja-t a JOOLA Tensor Technológiája segítette. A EB titulus megszerzésekor az új JOOLA WING FAST ütőfa és JOOLA TANGO EXTREM borítás kombinációját használta.

Amelie Soljanak ezúttal nem volt szerencséje. Három versenyszámban jutott a döntőbe, de sajnos mindannyiszor vesztesként kellett elhagynia a játékteret. A legkeserűbb kudarc az ukrán Pesotska ellen elveszített döntő volt. Ott ugyanis 0:3 után egyenlíteni tudott, a döntő szettben meccslabdája is volt, de végül 10:12 arányba alul maradt.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva