Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Kiválóan szerepelnek a JOOLA játékosok a hazai és nemzetközi színtéren

A felnőtt női válogatott oszlopos tagja, Lovas Petra ebben az évben is megvédte egyéni országos bajnoki címét, amely mellett párosban is diadalmaskodott a 2011. évi Országos Bajnokságon. A hazai sikerek mellett számos kiemelkedő eredményt ért el az ITTF Pro Tour sorozatban (legutóbb a sorozat spanyol állomásán, ahol Póta Georginával nagy meglepetésre bronzérmesek lettek), amelynek köszönhetően reális közelségbe került a Londoni Olimpián való részvétel, úgy hogy már nem kell résztvennie az év második felében induló kvalifikációs versenyeken. Mindezek mellett német klubcsapatával a TTC Berlin-nel is versenyben van a Bundesliga női csapatbajnoki címéért.

A férfiak között Zombori Dávid egyre biztosabb helyet követel magának a felnőtt válogatottban, amelynek több esetben nyerő embere volt az Európai Nemzetek Ligája küzdelmei során. Az Országos Bajnokságon páros bronzéremmel zárt.

Schaffer Dániel is tagja a felnőtt válogatott bővebb keretének, amelynek tagjaként több ITTF Pro Tour versenyen vett részt az elmúlt esztendőben, amelyeken az U21 kategóriában figyelemre méltó győzelmeket ért el. Klubcsapatában a német TTC Seligenstadt csapatában is kiegyensúlyozott fejlődést mutatnak az eredményei.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva