Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Felnőtt játékosok

Lovas Petra
Lovas Petra

Szakosztályok

PTE PEAC AAM
PTE PEAC AAM

Szövetségek és versenysorozatok

Magyar Asztalitenisz Szövetség MOATSZ

A JOOLA 2009 nyarától támogatja a világ (Kína után) második, Európa legeredményesebb asztalitenisz szövetségét, a magyart.

Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség ITTF

A JOOLA azon kevés asztalitenisz cégek egyike, amely elmodhatja magáról, hogy a ITTF támogatója és szállítója. Például a JOOLA eddig három olimpián biztosította a felszerelést. Jelenleg a JOOLA, más cégek társaságában, 2010-ig a férfi világbajnokságok hivatalos asztalitenisz asztal szállítója.

Európai Asztalitenisz Unió ETTU

A JOOLA több évtizede az ETTU támogatója. Legyen szó az Európia Ligáról, az Európa-bajnoki selejtezőkről, a frankfurti Top 12-ről – JOOLA az összes tornának beszállítója.

ITTF Ifjúsági és Serülő Világbajnokság

Az ITTF Ifjúsági Világbajnokságokat csak 2003 óta rendezik meg. A JOOLA a kezdetektő fogva beszállító. Mi több, a világ legfontosabb serdülő világbajnokságot (World Cadet Challenge) is a JOOLA látja el felszereléssel.

DER KLUB

A német asztaliteiszezők több mint fele már veteránnak számít (40 év fölöttiek). A DER KLUB (Német Senior Asztaliteniszezők) világszerte támogatják a veterán játékosokat. A JOOLA sok-sok éve támogatja a klubbal kapcsolatos tevékenységeket.

Asztalitenisz Gyártók Nemzetközi Szövetsége FIT

A JOOLA kezdeményezésére, 1994-ben megalakult az FIT. A jelenlegi 40 FIT tag folyamatosan ötletekkel, ajánlásaival támogatja az ITTF felszerelésekért felelős bizottságát a asztalitenisz sport fejlődésének érdekében.

Német Asztalitenisz Szövetség (Deutscher Tischtennis Bund DTTB)

1962 óta van szoros szövetség a JOOLA és a DTTB között. Legyen szó Világ, Európa vagy Német Bajnokságról, a JOOLA mindenhol jelen van. Legfrisebb példa, hogy a 2008-as hamburgi német nemzeti bajnokságot JOOLA felszereléssel játszották.

TT Interkupa

A JOOLA a TT Interkupa társalapítója. E kupa az Európai klubok tornája. Nemsokára már a 19-ik szezon indul, amely nem csak a sport fejlődését, hanem a nemzetközi együttműködést is erősíti.

Angol Asztalitenisz Szövetség ETTA

Az ETTA az asztalitenisz világ egyik legnagyobb tradiciójával bíró szervezete. A JOOLA 2005 óta a szövetség hivatalos ruházat szállítója.

Görög Asztalitenisz Szövetség

2006 óta a JOOLA a Görög Asztalitenisz Szövetség beszállítója. A játeékosok minden nemzetközi versenyen szívesen játszanak JOOLA ruházatban.

Quatari Asztalitenisz Szövetség QTTA

A hatalmas asztalitenisz világban, amikor még sokak számára Quatar még ismeretlen volt, a JOOLA a QTTA támogatója lett. Már több mint 10 éve, a legfontosabb ITTF Pro Tour tornát JOOLA felszereléssel a sejkségben játszák.

Indiai Asztalitenisz Szövetség ITTA

Idán a ITTA is eldöntötte, hogy partnerségre lép a JOOLÁval. Az összes indiai nemzeti csapat JOOLA ruházatot visel. Továbba az ITTF Junior Circuit és ITTF Pro Tour tornákat JOOLA felszereléssel játszák.

A német asztalitenisz unió regionális szövetségei

A JOOLA a szállítója számos német regionális szövetségnek:Alsó szászország (Niedersachsen), Rheinhessen, Mecklenburg-Nyugat Pomeránia, Nyugat Németország és természetesen kormányzati tartománynak. A JOOLA több évtizede az előbb említett szövetségek támogatója.

Zugbrücke Grenzau-i JOOLA Asztalitenisz Iskola

A JOOLA sok éve támogatja a Westerwald-i nemzetközi sztalitenisz iskolát. A német szövetségi liga együttműködésével, együtt, Európa legnagyobb asztalitenisz iskolájában biztosítanak a számos játékosnak (a helyi bajnokság játékosaitól a világklasszisokig) tökéletes feltételeket.

ITTF Pro Tour

Az ITTF Pro Tour tornái elképzelhetetlenek JOOLA felszerelés nélkül. Az asztalitenisz profijai számára rendkívül fontos ez a tornasorozat. 2008-ban a JOOLA lett a Qatar Open, a Japán Open, a Szingapúr Open és India Open beszállítója.

JOOLA Észak-Amerikai Túra és klubbajnokságok

Az USA legfontosabb tornasorozata a JOOLA Észak-Amerikai Túra (JOOLA North American Tour). Minden egyes tornán több mint 800 résztvevő csatázik a 40 különböző kategóriában. E fontos esemény főtámogatója 2007 óta a JOOLA.

DTTB mini-Meisterschaften (mini bajnokságok)

Több mint 1 millió gyerek vett részt a DTTB mini-bajnokságban. Számos válogatott, többek között Tanja Hain-Hofmann, 2008 női egyéni bajnoka, látogatta az eseményt. JOOLA nem csak a DTTB mini-Meisterschaften főtámogatója, de segíti és támogatja a helyi versenyek rendezőit is.

Joola Hungária Kft. © Minden jog fenntartva Támogatott böngészők: Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 1.5+