Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Amelie és Melie Petrissa Solja az Európa Top 10 bajnokai

Az európai utánpótlás ranglistaversenyt első ízben rendezték meg úgy, hogy az ifi mellett a serdülő korosztályosok is helyet kaptak. A JOOLA fiatal tehetségei: Amelie és Petrissa Solja csakúgy, mint az angol Gavin Evans korosztályuk favoritjaként érkeztek Sheffildbe. A női mezőnyben a wörthi nővérek magabiztos játékkal diadalmaskodtak. Petrissa Solja ezzel a győzelmével beírta nevét az asztalitenisz történelembe mint a Serdülő Európa Top 10 első győztese.

Gavin Evans harmadik helye a serdülő fiúk korosztályában némi csalódást jelent. Ő ugyanis az ezt megelőző nemzetközi versenyeken meccsvesztés nélkül győzedelmeskedett, hazai környezetben viszont szoros meccseken, de kikapott a versen későbbi első és második helyezettjétől.

Ennek ellenére az EB után legrangosabb versenyen megszerzett két arany és egy bronzérem kiemelkedő eredménynek számít. Egyébként csakúgy mint a frankfurti EURÓPA TOP 12, a sheffildi korosztályos versenyt is JOOLA felszerelésen bonyolították.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva