Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Robotok

Robotok professzionális játékhoz

Nagyobb kép

TT Buddy Expert

Bruttó ár: 18,200 Ft

Divatos kivitelezésű, egyszerűbb adogatógép kezdő és szabadidős játékosok számára. Az adogatógép automatikusan, állandó gyakorisággal érkező, pörgésmentes labdákat dob. Nagyon könnyen kezelhető. Labdakapacitás: 20 (40 mm-es labda), elemmel működik. Méret: 18 x 31 cm. Súly: kb. 0,7 kg

cikksz.: tt-buddy-expert,
db

Nagyobb kép

Shorty

Bruttó ár: 185,000 Ft

Multifunkcionalitás és a legegyszerűbb kezelhetőség a JOOLA robot shorty asztalitenisz robotok jelszava. Az állítható sebesség, 8 különböző pörgésváltozat és a különböző repülési pályaváltozatok miatt sokféle edzési- és használati módot biztosít. Az asztalhoz rögzíthető gyűjtőháló, távirányító, nagy labdatartók és az egyszerű fel- és leszerelhetősége a JOOLA robot shorty-t nélkülözhetetlenné teszik az edzéseken.

cikksz.: 21125,
db
Vissza a lap tetejére

Robotok szabadidős játékhoz

Nagyobb kép

TT Buddy Topspin

Bruttó ár: 36,900 Ft

A TT-Buddy Topspin egy ideális edzőpartner a kezdők számára. A távirányítóval kényelmesen lehet beállítani a labda kilövési gyakoriságát. A másodpercek alatt felállítható és üzembe helyezhető, pörgetett labdákat adó robot csaknem 100 labdát képes tárolni.
Pörgés típusa: pörgetés. Elemek: 6AA elem (nem tartozéka a csomagnak), hálózatról is működtethető. Súly: 1,1 kg. Méret: 48 x 28 x 28 cm

cikksz.: 21130,
db

Nagyobb kép

A/C Adapter (Buddy)

Bruttó ár: 7,970 Ft

Hálózati adapter minden típusú Buddy robothoz.

cikksz.: 21149,
db

Nagyobb kép

TT Buddy

Bruttó ár: 51,000 Ft

A TT-Buddy egy modern kivitelezésű, innovatív, kiváló ár-érték aránnyal jellemezhető adogatógép. A pörgetett labdák mindhárom típusát (nyesés, pörgetés, kontra) képes adni. A labdatartó rész csaknem 100 labdát képes befogadni. Mindezen tulajdonságai, nagysága és egyszerű kezelhetősége miatt optimális edzőpartner lehet mind a versenysportolók, mind a hobby játékosok számára.

  • Segítség nélkül is könnyen felállítható
  • Variálható labdakilövési gyakoriság 12 labda/perctől, 70 labda/percig
  • Három különböző pörgési változat: nyesés, pörgetés, kontra
  • Nagyon könnyen kezelhető és beállítható
  • Nagyon alacsony súly (kb. 1,1 kg)
  • Problémamentes tárolás (összeszerelt állapotban: 47.63cm x 27.94cm x 27.94cm)

cikksz.: 21127,
db

Nagyobb kép

TT-Buddy gyűjtőháló

Bruttó ár: 17,900 Ft

Praktikus és kedvező árú gyűjtőháló a Buddy adogatógéphez. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető az asztal végére, illetve oldalára. A hálón egy gyűjtőnyílás található amely alá kell a labdatartót, vagy vödröt helyezni (amely nem része a hálónak), megkönnyítve így a labda összegyűjtését és az adogatógép újratöltését.

cikksz.: 21128,
db
Vissza a lap tetejére

Joola Hungária Kft. © Minden jog fenntartva Támogatott böngészők: Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 1.5+