Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

2007. Ifjúsági világbajnokság - Palo Alto

Palo Altoban megkezdődött az Ifjúsági Asztalitenisz Világbajnokság. A színhely a világ egyik legismertebb és talán legjobb egyeteme, a Stanford-University. Ezen a kaliforniai egyetemen tanul az USA sportolóinak elitje, ennek megfelelően asz asztaliteniszezők kimagaslóan jó körülmények között versenyezhetnek.

Az USA-ban zajló Ifi VB sorrendben az ötödik. Cégünk a kezdettől fogva részt vállal a versenyek lebonyolításában mint felszerelés szállító, ezzel is támogatva az ITTF „Ahol a jövő kezdődik” nevű ifjúsági programját. Négy igazán különleges, amerikai „csillagok és sávok” kinézetű, úgynevezett Show-Court-asztalt bocsátottunk a szervezők rendelkezésére. Sportsikerek tekintetében elsősorban a JOOLA csapatok és játékosok szereplésére hegyeztük ki figyelmünket. Az angol ifi csapat az EB után a VB-n is megszerzi a bajnoki titulust? Amelie Solja a Pro Tour versenyeken elért sikerei után a VB-n tud-e érmet szerezni? Vajon mit tud magának kiharcolni a lett nemzetiségű, de Grenzau-ban játszó Matiss Burgniss, vagy a legjobb európai serdülőnek számító Gavin Evans illetve Petrissa Solja?

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva