Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Újdonságok

Asztalok

Nagyobb kép

Joola GSC 25

Bruttó ár: 356,000 Ft

A GSC 25 esetében a JOOLA egy olyan új asztallal jelentkezett a piacon, amelynél a legendás játékfelületet 25 mm-es asztallappal gyártja (hasonlóan az 5000 K asztalhoz). A 25 mm-es asztallap100%-osan egyforma labdapattanást garantál minden körülmények között, ahol a játékfelületen nem csúszik el a labda valamint gyors és magas pattanás jellemzi pont ugyanúgy, mint minden JOOLA versenyasztalt. A kiváló játékérzés, biztonságot ad a játékosoknak ami megbízható partnerré teszi az asztalt az professzionális egyesületek, sportcentrumok számára egyaránt. Az új csúcsmodell a JOOLA terméksorából a fenti tulajdonságai mellett egyedülálló dizájnjával is kiemelkedik társai közül. Az asztalitenisz sport történelmében először jelent meg asztal aranyszínű alvázkonstrukcióval. A sokszor bizonyított kék asztallap, az aranyszínű alvázzal és az aranyszínű WM Ultra hálógarnitúrával egy nagyon sajátos, különösen nemesnek tetsző kombinációt eredményez.

kék, cikksz.: 11355,
db

Versenykellékek

Nagyobb kép

Eredményjelző Piccolo

Bruttó ár: 3,800 Ft

Összecsukható, mini, műanyag eredményjelző tábla, PVC számokkal 0-20-ig (pontok) és 0-5-ig (szettek). Helytakarékos, és masszív felépítésének köszönhetően ellenáll a kisebb sérüléseknek. A kettős spirál megakadályozza a számlapok sérülését és így könnyen lapozható. A hozzátartozó dobozban tárolható. Méretek: hosszúság: 23,7 cm, magasság: 14 cm

cikksz.: piccolo,
db

Hálók

Nagyobb kép

WM Ultra Gold

Bruttó ár: 13,700 Ft

Stabil szerkezetű versenyháló. Pamutháló, erős madzaggal. Nagym műanyagbevonatú magasság állító. Nagyszerű ár/érték arány. Az EN 14468-2 A normának megfelel, versenysport. ITTF engedéllyel rendelkezik.

cikksz.: 31034,
db

Labdák

Nagyobb kép

JOOLA Magic ABS 40+ (72/doboz)

Bruttó ár: 10,900 Ft

A JOOLA Magic ABS egy műanyag labda, amely a legújabb generációt képviseli. A jobb gyártási technika és a nyersanyag-felhasználás (ABS) színvonalas játéklehetőséget nyújt, kiváló minőségben. A stabil röppályának és az egyenletesen magas pattanásnak köszönhetően, a fiatalok és a klubok számára optimális választás ez a fajta tréning labda. A labda teljesen azonos keménysége különösen figyelemre méltó, mely magas színvonalon biztosítja a tartós igénybevételt.

fehér, cikksz.: 44216,
db
narancssárga, cikksz.: 44215,
db

Nagyobb kép

Colorato labdaszett

Bruttó ár: 2,100 Ft

Tegyük színesebbé a játékot! A készlet összesen 12 db labdát tartalmaz, ahol 6 db egyszínű és 6 db kétszínű festésű labdák kaptak helyet. Az iskolai játszótereken vagy a kertben folytatott csatákban te lehetsz az, aki mindig egy lépéssel előrébb jár ellenfelénél, ha az új JOOLA Colorato labdákat használod. A kétszínű változat segít a pörgetett labdák fogadásában és a biztonságos kivitelezésében, mellyel teljesítménybeli javulást érhetsz el.

többféle, cikksz.: 42150,
db

Nagyobb kép

JOOLA Magic ABS 40+ (144/doboz)

Bruttó ár: 15,900 Ft

A JOOLA Magic ABS egy műanyag labda, amely a legújabb generációt képviseli. A jobb gyártási technika és a nyersanyag-felhasználás (ABS) színvonalas játéklehetőséget nyújt, kiváló minőségben. A stabil röppályának és az egyenletesen magas pattanásnak köszönhetően, a fiatalok és a klubok számára optimális választás ez a fajta tréning labda. A labda teljesen azonos keménysége különösen figyelemre méltó, mely magas színvonalon biztosítja a tartós igénybevételt.

fehér, cikksz.: 44217,
db

Ütők

Nagyobb kép

Colorato

Bruttó ár: 4,200 Ft

Kiváló minőségű, nagyon magas kontrol érzettel jellemezhető ütő, attraktív színkombinációval kivitelezve. A Colorato ütő borításainak színei a szemnek ellenállhatatlanná teszik az ütőt. Az ötrétegű ütőfát konkáv nyéllel és a 2,0 mm-es Colorato borítással hozzák forgalomba. Válassza ki kedvenc szín kombinációját (kék-rózsaszín vagy zöld-narancssárga), és kergesse kétségbe ellenfelét a változatos támadó ütésekkel.

kék-rózsaszín, cikksz.: 51050,
db
zöld-narancssárga, cikksz.: 51051,
db

Nagyobb kép

Ergonomic Pro

Bruttó ár: 13,900 Ft 11,300 Ft

A JOOLA Ergonomic Pro egy újfelesztésű támadó versenyütő, mely az ergonómikus nyél és a legmagasabb minőségű JOOLA AXXEESS borítás párosításával készült. Az ergonómikus nyél kiválóan előidézi a természetes kéztartást, ezért lehetővé teszi a szabadabb csuklómozdulatokat és az optimálisabb erőátvitelt az ütések kivitelezésénél. Különösen téthelyzetben segíti a különböző ütőmozdulatok magas szintű kivitelezését. A Németországban gyártott JOOLA AXXES borítással ez a versenyütő lehetőséget ad a professzionális játék legmagasabb fokára. A kiváló tapadású, rugalmas, felső réteg, maximális pörgéssel biztosítja a támadó ütések kivitelezését, míg 37,5 °-os, puha szivacs a fokozott labdaérzékelést segíti elő.

cikksz.: 54180,
db

Nagyobb kép

Ergonomic

Bruttó ár: 7,900 Ft 6,600 Ft

Kiváló minőségű allround versenyütő, mely ergonomikus nyelével biztosítja a csukló szabad mozgását és segít az ütések kivitelezésénél. A fokozott csukló mozgás elősegíti a pörgető játékot, mely minden ellenfelet kizökkenthet a ritmusából. Az innovatív JOOLA ergonomikus nyél ízületkímélő tulajdonsága miatt valamennyi verseny szituációban jól használható. Az 5 rétegű ergonomikus ütőfa kiváló játékfunkciói, a rendkívül jól tapadó, (ITTF által is engedélyezett) 1,8 mm vastagságú JOOLA Smash borítással egészül ki.

cikksz.: 54180,
db

Nagyobb kép

Colorato szett

Bruttó ár: 8,400 Ft

Az egyedülálló készlet tartalma két kiváló minőségű Colorato ütő, különböző színű borításokkal mindkét oldalán, valamint 8 darab, kétféle színpárosítású Colorato labda. A trendi ütő konkáv nyéllel és a kitűnő játéktulajdonságaival garantált szórakozást biztosít az asztalnál. A kétszínű labda nagyszerű párost alkot az ütő színével, mellyel javítják a labda pörgésének láthatóságát minden egyes ütésnél.

cikksz.: 54814,
db

Ütőfák

Nagyobb kép

Energon Super PBO-c

Bruttó ár: 47,300 Ft

A legmodernebb technikai fejlesztések eredménye az ütőfák gyártásában: a JOOLA Energon Super PBO-c. A felhasznált szintetikus szálak optimális kezelése miatt még finomabb textúrát és stabilabb kapcsolatot tudtunk kialakítani. A rendkívüli könnyű Super PBO-Texture (p-fenilén---2,6-benzobizoxazol) szorosan összefonódik 1K-karbon szálakkal, keresztirányú mintázattal, amelyek közvetlenül a vékony külső ütőfa réteg alatt találhatók. Ennek eredményeképpen a találati felületet megnöveltük, ami egyenletes felszínt tett lehetővé majdnem az ütőfa fejének széléig. Rendkívül jó játékérzetet nyújtó és közepes keménységű ütőfa, páratlan dinamikát és explozivitást biztosít, anélkül, hogy elveszítené a kontroll érzését. A JOOLA Energon Super PBO-c meglepően magas hibatűrésű ütőfa, a legnagyobb sebességi tulajdonságok ellenére. A komplex tervezés, és a kiváló minőségű anyagok használata teszi lehetővé, hogy a JOOLA Energon PBO-c abszolút csúcsminőségű ütőfaként kerüljön a piacra, amely láthatóan jól reagál a különböző játékhelyzetek esetében, ezért minden támadó játékos számára kiemelten ajánlott!

konkáv, cikksz.: 61450,
db
egyenes, cikksz.: 61452,
db

Nagyobb kép

Zelebro PBO-c

Bruttó ár: 34,200 Ft

Az új JOOLA Zelebro PBO egy abszolút első osztályú ütőfa, csak a legjobb összetevőkből. Ez a 7 rétegű támadó ütőfa, robbanékonyságot és közvetlen erőt sugároz, az irányítás állandó kézben tartása mellett. A jó érzékelés központi kérdés a JOOLA ZelebroPBO-nál, amely szintetikus PBO Poly (p- fenilén--2,6-benzobisoxazol) szálakból és carbon rétegekből épül fel, mely közvetlenül a Limba réteghez rögzített. A természetes fa felület (Limba, Kiri, Koto) és a PBO szálak kölcsöhatása megnagyobbított „találati pont“-ot, és közepesen gyors tempót biztosít. Ezt a csökkentett vibrációjú és egyenletes labda pattanással jellemezhető fát, azon játékoso- knak ajánljuk, akik a támadó játékot és pontos helyezést preferálják.

konkáv, cikksz.: 61270,
db
egyenes, cikksz.: 61272,
db

Nagyobb kép

Quattro Carbon

Bruttó ár: 24,900 Ft

A JOOLA Quattro Carbon két különleges komponens innovatív eredménye: Az öt szelektált fa réteg kitűnően harmonizál a 4 UD-karbon szálakkal, amelynek kiváló játéktulajdonságokat kölcsönöznek az ütőfának. A 4 UD-karbon szálak egy irányban, párhuzamosan helyezkednek el, anélkül, hogy összefonódnának. Ez biztosítja a JOOLA Quattro Carbon számára a leggyorsabb sebességet és a jó játéktulajdonságokat a kockázat-orientált támadó játékhoz. A külső függőleges UD-karbon szálak és a belső, vízszintes, kontrasztos szálak kialakítása egyenletes és kontrollált labda pattanást eredményez. A gyors JOOLA Quattro Carbon belső rétege puha Samba furnér. A nagyon könnyű és puha Balsa rétegekkel együtt - amelyek a belső UD-karbon szálakhoz kapcsolódnak - az ütőfa páratlan ütési és kontroll tulajdonságokat ér el. Ez a hibrid kombináció a kemény szintetikus szálakból és a puha fa furnérokból (Quattro Carbon) egy tökéletes választást kínál azoknak a játékosoknak, akik a legmagasabb sebességet és stabilitást keresik, a jó kontrollálhatóság feladása nélkül.

konkáv, cikksz.: 61455,
db
egyenes, cikksz.: 61457,
db

Nagyobb kép

Nobilis PBO-c

Bruttó ár: 37,100 Ft

Az új JOOLA Nobilis PBO-c: A név mindent elárul! Csak elsőrangú és a legkiválóbb minőségű anyagokat használtuk fel az ütőfa készítéséhez. A dizájn és a rendhagyó kivitelezés minden részletében önmagukért beszélnek. A Nobilis PBO-c-t a furnérok és a rétegek felépítése teszi különlegessé: A PBO szálak köz- vetlenül a Kiri középső rétgen helyezkednek el. Az 1,2 mm keménységű Hinoki külső réteg hosszabb labdaérintést tesz lehetővé, továbbá biztosítja a pontos pörgetés lehetőségét és a magasabb röppályát is. Az ütőfa felépítése stabilitást, rugalmasságot, erőt biztosít, mely lehetővé teszi a pontos játékot még a nagy sebesség ellenére is. Az egyes összetevők kölcsönhatása miatt, a JOOLA Nobilis PBO egy kiváló támadó ütőfa, ami messze több, mint egy gyors fa: kiváló pörgetési tulajdonságával, kiegyensúlyozott, pontos és tiszta érzést nyújt játék közben. A JOOLA Nobilis PBO – egyedülálló a maga nemében!

konkáv, cikksz.: 61275,
db
egyenes, cikksz.: 61277,
db

Borítások

Nagyobb kép

Rhyzer Pro 50

Bruttó ár: 11,600 Ft 10,700 Ft

A JOOLA Rhyzer sorozat továbbfejlesztett változata ideális borítás azon játékosok számára, akik a közvetlen és dinamikus játékérzést kedvelik. Ahogyan elődjének, úgy neki is nagyon vékony és rendkívül tapadós felső rétege van, amely óriási feszültség alatt áll. Mindazonáltal a Rhyzer Pro 50 „szemcsék geometriája” radikálisan különbözik elődjeitől. A szélesebb szemcsék kisebb távolságra vannak egymástól elhelyezve. Ennek köszönhetően a dinamikus, rózsaszínű, 50 fokos keménységű szivacsokkal és a közepes méretű pórusokkal a maximális pörgetést és sebességet lehet elérni. A technikailag magasan képzett játékosok kezében, a JOOLA Rhyzer Pro 50 beindítja a turbó fokozatot!

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Tango Golden PS

Bruttó ár: 9,900 Ft 8,600 Ft

Kiindulásként egy olyan tapadós felületű, tenzoros szivaccsal kombinált borítás fejlesztését képzelték el, amely Németországból származik. A kitűzött cél elérése érdekében fejlesztették ki a JOOLA Golden Tango PS borítást.”A Golden Tango esetében sikeresen alkalmazott Sticky Rubber Technológia (SRT) növeli a pörgetés minőségét minden típusú ütés során, köszönhetően a kiváló borítás felületnek. Annak érdekében, hogy minél kiválóbb katapult effektust érjünk el, a Golden Tango PS egy dinamikus, közepes porusú, 50 fokos keménységű szivacsot kapott. Mindezek ellenére a labdák relatív magasan katapultálnak a borításról amely különösen a pörgetésre orientálódott játék esetében hangsúlyos. A rózsaszínű szivacs kitűnő labdaérzékelést biztosít, amely lehetővé teszi a legnehezebb játék szituációk megoldását is.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Kiegészítők

Nagyobb kép

Borítás védőfólia

Bruttó ár: 290 Ft

A fólia ideális védelmet nyújt bármilyen érzékenységű borításnak.

cikksz.: 83063,
db

Nagyobb kép

Labdatartó 15

Bruttó ár: 1,800 Ft

Háromszögű robosztus labdatartó, 3 labda biztonságos tárolásához. Méret: 9 cm

cikksz.: 42200,
db

Nagyobb kép

Labdatartó 3-as

Bruttó ár: 1,100 Ft 950 Ft

Háromszögű robosztus labdatartó, 3 labda biztonságos tárolásához. Méret: 9 cm

cikksz.: 42210,
db

Táskák

Nagyobb kép

Focus 18

Bruttó ár: 3,350 Ft

Téglalap alakú ütőtok egy ütő részére. Méret: 30 x 20,5 x 4,5cm.

kék-zöld, cikksz.: 80084,
db
fekete-szürke, cikksz.: 80083,
db

Nagyobb kép

Compact 18

Bruttó ár: 12,900 Ft 11,900 Ft

Nagyméretű és jó tagolású sporttáska több oldalrésszel és vállpánttal. Méret: 68 x 38 x 30 cm.

kék-zöld, cikksz.: 80077,
db
fekete-szürke, cikksz.: 80076,
db

Nagyobb kép

Tourex 18

Bruttó ár: 11,100 Ft 10,100 Ft

Közepes méretű sporttáska fő- és melléktárolókkal, illetve vállpánttal. Méret: 60 x 35 x 27 cm.

kék-zöld, cikksz.: 80079,
db
fekete-szürke, cikksz.: 80078,
db

Nagyobb kép

Safe 18

Bruttó ár: 4,300 Ft

Téglalap alakú ütőtok kettő ütő részére, törést gátló műanyaglemezekkel. Méret: 30 x 20,5 x 8,5cm.

kék-zöld, cikksz.: 80086,
db
fekete-szürke, cikksz.: 80085,
db

Nagyobb kép

Reflex 18

Bruttó ár: 8,300 Ft

Praktikus hátizsák kipárnázott hátrésszel és ergonómiailag formált övekkel. Méret: 34 x 50 x 23 cm.

kék-zöld, cikksz.: 80081,
db
fekete-szürke, cikksz.: 80080,
db

Nagyobb kép

Coach 18

Bruttó ár: 8,200 Ft

Edzői táska.]

fekete-szürke, cikksz.: 80082,
db

Ruházat

Nagyobb kép

Stripes mez

Bruttó ár: 8,990 Ft

A kétszínű, csíkos Asztalitenisz trikó, 3 színváltozatban kapható, szublimációs nyomtatási technikával készült. Az optimális szabás és a varratok hibátlan kidolgozása biztosítja a mozgás szabadságát. A hátoldalán lévő egyszínű JOOLA felirat jól látható.

navy-világoskék, méret/cikksz.:
db
szürke-lime, méret/cikksz.:
db
navy-piros, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Squadra mez

Bruttó ár: 7,900 Ft

Funkcionális póló, finom színes betétekkel, férfi és női változatban is kapható. A könnyű póló kiváló minőségű anyagból készült, ahol a légáteresztő Microdot funkció optimális illeszkedést eredményez. A hátoldala egyszínű, mely különösen alkalmas egyedi nyomtatás felhelyezésére.

fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
piros-fekete, méret/cikksz.:
db
navy-piros, méret/cikksz.:
db
fekete-fehér, méret/cikksz.:
db
világoskék-navy, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Equipe (csak felső)

Bruttó ár: 8,300 Ft

Légáteresztő Polyester Micro Dobby anyagból készült, a divatos felső megegyezik az Equipe pólóval. A vonzó színes betétek a felsőn és a nadrágszegélyeken kihangsúlyozzák a tréningruha stílusát. Az alsó egyenes szabású nadrágon lévő zipzár segít a könnyed öltözkődésben. A felső szűkített derékrésszel, és két oldalsó zsebbel ellátott.

navy-piros, méret/cikksz.:
db
navy-világoskék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Squadra 18 (csak felső)

Bruttó ár: 10,300 Ft

Magas komfort érzetet biztosító tréningruha, kontrasztos színösszeállításban 3 féle színkombinációban férfiak és nők számára egyaránt. A Diamond Cool Dry anyag garantálja az optimális mozgásszabadságot és a kellemes viseletet.

fekete-fehér, méret/cikksz.:
db
világoskék-navy, méret/cikksz.:
db
navy-piros, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Joggers nadrág

Bruttó ár: 7,700 Ft

Nagyon könnyű, egyszerű kialakítású, gumírozott aljrésszel készült tréningnadrág. Szabaidős tevékenységekhez is ideális, kényelmes viselet.

fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Stripes Lady

Bruttó ár: 8,990 Ft

A kétszínű csíkos, V-nyakú poló a férfi trikó női változata 2 színkombinációban.

navy-világoskék, méret/cikksz.:
db
navy-rózsaszín, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Stripes póló

Bruttó ár: 6,900 Ft

Kétszínű csíkos póló, innovatív nyakkivágással, 2 színkombinációban.

szürke-lime, méret/cikksz.:
db
navy-világoskék, méret/cikksz.:
db
navy-piros, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Equipe mez

Bruttó ár: 7,900 Ft

Stílusos dizájnú Asztalitenisz trikó, a hátoldalán kicsi „for the champion in you“ felirattal. Kiváló minőségű, nagyon könnyű Polyester Micro Interlock anyagból készült, mely egyedülálló izzadságszabályozást kínál. Az Equipe hátoldala egyszínű, mely előről egy sötétebb színnel párosul.

navy-piros, méret/cikksz.:
db
fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
navy-világoskék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Equipe (csak alsó)

Bruttó ár: 5,500 Ft

Légáteresztő Polyester Micro Dobby anyagból készült, a divatos felső megegyezik az Equipe pólóval. A vonzó színes betétek a felsőn és a nadrágszegélyeken kihangsúlyozzák a tréningruha stílusát. Az alsó egyenes szabású nadrágon lévő zipzár segít a könnyed öltözkődésben. A felső szűkített derékrésszel, és két oldalsó zsebbel ellátott.

navy-piros, méret/cikksz.:
db
navy-világoskék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Squadra 18 (csak alsó)

Bruttó ár: 6,900 Ft

Magas komfort érzetet biztosító tréningruha, kontrasztos színösszeállításban 3 féle színkombinációban férfiak és nők számára egyaránt. A Diamond Cool Dry anyag garantálja az optimális mozgásszabadságot és a kellemes viseletet.

fekete, méret/cikksz.:
db
kék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Ferrara

Bruttó ár: 1,590 Ft

Rövidszárú zokni trendi-modern dizájnnal az oldalán nyomtatott logóval, amely kellemes viseletet és tökéletes illeszkedést biztosít.

fehér-kék, méret/cikksz.:
db
fehér-piros, méret/cikksz.:
db
fehér-fekete, méret/cikksz.:
db
fehér-zöld, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Squadra Lady

Bruttó ár: 7,900 Ft

Rövid, női szabású V-nyakú póló, megegyezik a férfi modellével.

fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
piros-fekete, méret/cikksz.:
db
világoskék-navy, méret/cikksz.:
db

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva