Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Moatsz sajtótájékoztató a JOOLA-val kötött együttműködésről

2009. szeptember 9-én tartott sajtótájékoztatónak két fő témája volt. Az első napirendi pont tárgya a MOATSZ és a JOOLA között megköttetett együttműködési megállapodás hátterének és fő részleteinek bemutatása, míg a másodiké a 28. Felnőtt EB-n indulók névsorának ismertetése volt.

A JOOLA mint fő szponzorral kötött szerződésről először Juhos József (MOATSZ ) beszélt, aki elmondta, hogy a JOOLA olyan kedvező feltételeket biztosít a magyar válogatott számára a következő négy évben, amely segítségével megőrizhetjük versenyképességünket a nemzetközi megmérettetésben. Kiemelte, hogy a JOOLA-val kötött kontraktusért a MOATSZ felmondta a Butterfly céggel már több évtizede élő szponzori együttműködését. Zárásként kifejezte abbéli reményét, hogy az együttműködés keretében hasonló szép magyar sikerek fognak születni, mint történtek azok a korábbi együttműködések esetében (pl. a hazai Utánpótlás EB-n, vagy Olimpiai Kvalifikáción). A JOOLA részéről Iván János (ügyvezető - JOOLA Hungária Kft.) mutatta be röviden a céget és annak hazai tevékenységét, illetve fejtette ki, hogy az egyre komolyabb hazai megjelenés egyik nagyon fontos lépésének tartja a válogatott támogatását, amelyre múltbéli és jövőbeli sikerei alapján az egyik legjelentősebb és legértékesebb reklámhordozóként tekint a JOOLA.

A sajtótájékoztató második felében a kerettagok bemutatása után a szövetségi edzők és a játékosok mondták el elvárásaikat, reményeiket a 28. Európa Bajnoksággal kapcsolatban.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva