Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

JOOLA – MOATSZ Együttműködési Szerződés

Nagy jelentőségű esemény helyszíne volt 2009. május 15-én a Magyar Asztalitenisz Szövetség. Ezen a napon került aláírásra a JOOLA és a MOATSZ között megkötött együttműködési szerződés, mely túllép a megszokott kereteken. Az exkluziv megállapodás értelmében a JOOLA nemcsak az összes nemzeti válogatottat látja el személyes felszereléssel, hanem minden, a MOATSZ által rendezett nemzeti és nemzetközi eseményre biztosítja a sportszereket.

Ezen túlmenően a MOATSZ a JOOLA szakmai és anyagi támogatásával minden esztendőben PRO-TOUR versenyt rendezhet. Pécs, Európa Kulturális Fővárosa, 2010-ben fog otthont adni az első HUNGARIAN OPEN-nek.

Nyilatkozatok:

Andreas HAIN Promotion Director:
„A JOOLA az egyedüli európai asztalitenisz cég, mely maga állít elő asztalt és egyéb sportszereket különböző helyszíneken. Egy ilyen helyszín Magyarországon a sokak által ismert JOOLA Hungaria Kft, mely a gyártás mellett jelentős kereskedelmi tevékenységet is folytat, ezért különösen fontos részünkre hogy itt még erőteljesebben legyünk jelen. Nagyra értékeljük, hogy a már partner top-klubok után - akik a JOOLA márkában eddig is bíztak – a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel is meg tudtuk valósítani az együttműködést.”

JUHOS József Technikai Igazgató:
„Örülünk, hogy a JOOLA-ban olyan partnerre találtunk, aki a Magyar Asztalitenisz Szövetséget és ezáltal a sportágat mindenben támogatja. Tegnap a három évente tartandó Közgyűlésen a szerződés megkötése bejelentésre került, melyet mindenki lelkesen üdvözölt. Ez a kedvező fogadtatás jelzi, hogy az egyesületek milyen nagyra becsülték a JOOLA-t már eddig is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kölcsönösen megelőlegezett bizalom jegyében megkötött szerződés mindkét fél részére minél gyümölcsözőbb legyen.”

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva