Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

5 Joola érem az Ifjúsági Európa Bajnokságon

Az angol serdülő csapat sikere után, a Joola által támogatott fiatal versenyzők további öt érmet szereztek a pozsonyi EB-n.

Amelie Solja serdülő egyéniben ezüst, párosban és vegyes párosban bronzérmet gyűjtött be. Bár a döntőt 4:0-ra elvesztette a román Samaraval szemben, a négy játszmából háromban győzhetett is volna, hiszen több játszmalabdája is volt. Az egyéni titulus megszerzésére igen nagy esélye van , mivel jövőre is ugyanebben a korosztályban fog versenyezni.

A serdülő párosban szerzett bronzérme után Gavin Evans, csakúgy mint Amelie, a következő évben az egyéni titulust fogja megcélozni. Pozsonyban egyéniben a negyeddöntőig jutott, ahol a hetedik játszmában szerencsétlenül 9:11-re maradt alul a német Patrick Franziska-val szemben.

Matiss Burgis ( Lettország ) a következő versenyévet a Joola által szponzorált TTC Zugbrücke Grenzauban fogja folytatni 5. játékosként.. Pozsonyban párosban szerzet bronzéremmel zárta szereplését az ifjúsági korosztályban.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva