Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Lakatos Tamás JOOLA X-plod Sensitive borítással játszva nyerte élete első ifjúsági nemzetközi versenyét

Az ifjúsági Olimpia 4. helyezettjének, Lakatos Tamásnak ez év januárjában kezdődött pályafutása az ifjúságiak között, amelyet rögtön egy jelentős sikerrel indított. Az ITTF Ifjúsági Körverseny februárban megrendezett cseh állomásán az egyéni versenyszámban aranyérmes lett úgy, hogy több magasabban rangsorolt francia és lengyel játékos is a vert mezőnyben végzett.

Külön érdekessége volt a versenynek, hogy ez volt Lakatos Tamás első olyan megmérettetése, ahol a JOOLA új borításával az X-plod Sensitiv-vel állt asztalhoz, amelynek kitapasztalásához és megszokásához csak néhány hét állt rendelkezésére. „A borítás puhasága és érzékenysége nagyon fontos választási szempont számomra, amely mellett természetesen szintén fontos számomra, hogy kiválóan tapadjon az a borítás, amellyel a játékstílusomat érvényesíteni próbálom. Ez a borítás nagyon jól megfelel ezeknek az elvárásaimnak.” nyilatkozta a fiatal tehetség.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva