Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

A PPKO TV United a JOOLA rendezvények hivatalos internetes TV közvetítője

A JOOLA Tischtennis GmbH & Co és a Joola Hungária Kft 2009 májusától az eddigieknél is komolyabb szerepet vállal a magyar asztalitenisz életben. Szeretnénk minél jobban szélesíteni a JOOLA magyarországi szerepvállalását. Feltett szándékunk, hogy minél több emberrel megismertessük és megszerettessük az asztalitenisz sportot Európaszerte, így itt Magyarországon is. Ehhez kiváló partnert találtunk. A PPKO TV United internetes tv segítségével a JOOLA által támogatott vagy rendezett magyarországi versenyek zöme élőben látható lesz majd.

Az együttműködés keretében már két esemény is közvetítésre került az augusztusi hónapban. Elsőként aug. 16-án rendezett I. JOOLA KUPA országos utánpótlás verseny került adásba a JOOLA TV-n (ahol felvételről továbbra is elérhető) majd augusztus 26-án a JOOLA PRO KUPA szuperliga rendszerű meghívásos csapatversenyt is élében követhették az érdeklődők ugyanezen a csatornán.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva