Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Hibátlanul kezdtek a JOOLA által támogatott csapatok a hazai élvonalban

A férfi csapatbajnokság legmagasabb osztályában a korábbi évekhez hasonlóan, az idén is három egyesületet támogat a JOOLA. A nyári átigazolásoknak és erősítéseknek köszönhetően a JOOLA-ban játszó Lombard SE, Celldömölki VSE és a PTE PEAC AAM csapatai számítanak a most kezdődő évad fő bajnokaspiránsainak. A várakozásoknak megfelelően mindhárom csapat győzelemmel, győzelmekkel kezdte az Extra Liga idei küzdelmeit.

A tavalyi bajnok Lombard SE megváltozott névvel és játékosállománnyal vág neki az új évadnak, és bár Jörgen Persson már nem játszik a vasutasoknál, de a Jakab János, Nagy Krisztián, Molnár Krisztián összeállítású csapat így is egyértelműen az egyik legerősebb hazai trió. Ennek megfelelően az első fordulóban a nyáron szintén megerősödött Kiskunfélegyháza ellen egyértelmű 6:1 arányú győzelmet arattak.

A Celldömölki VSE csapatánál is jelentős volt a játékosmozgás a nyáron. A tavalyi ezüstérmes csapattól távozott Podpinka András és Molnár Krisztián, akik helyére Pagonyi Róbert és Fazekas Péter érkeztek. A két új játékos Lindner Ádámmal együtt legalább olyan erős triót alkotnak, mint a tavaly a bajnoki címért az utolsó pillanatokig versenybe lévő csapat. Az első fordulóban az élvonalba idén visszakerülő Ceglédi VSE csapatát fogadták, akiket a várakozásoknak megfelelően 7:0 arányban győztek le. A második fordulóban a Kiskunfélegyháza elleni hazai mérkőzés is sima 6:2 arányú CVSE győzelmet hozott.

A két eddig említett csapat mellett a PTE PEAC AAM is feliratkozott az idei évben a bajnokaspiránsok közé. A nyáron jelentősen megerősödött pécsiek (Zwikl Dániel és Muskó Péter érkezett Varga Zoltán és Orosz Gábor mellé) is sikeresen vették az első két fordulót. Hazai pályán simán 7:0 arányban győztek a tavalyi bronzérmes Büki TK ellen, míg a Békési TE csapata ellen idegenben – némileg megérezve az EB résztvevő Zwikl hiányát – egy nagy küzdelmet hozó mérkőzésen 6:4 arányban kerekedtek felül a hazaiakon.

2009 augusztusától élő együttműködés alapján a JOOLA támogatja a tavalyi év női bajnokcsapatát a BSE-FŐGÁZ női gárdáját is. A Braun Éva, Isaeva Anna, Vaida Cornelia és Szvitacs Alexa összeállítású csapat az idei szezonban is az elsőszámú favoritnak számít hazai mezőnyben, amely mellett a nemzetközi megmérettetésben is jó esélyekkel indul. A csapat az első fordulóban hazai pályán 6:2 arányban győzött a Mohácsi TE női gárdája ellen.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva