Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

JOOLA-Highlights 2009

Az év végéig a JOOLA még számtalan nemzetközi csúcsrendezvény sportszerszállítója lesz. Rögtön a kezdés, a július elején első alkalommal a Pro Tour sorozat részeként megrendezésre kerülő Marokkó Open lesz. Közvetlenül a Marokkó Open befejezése után az utánpótlás Európa bajnokságot is a JOOLA támogatja sportszerrel. Az októberben Moszkvában lebonyolításra kerülő férfi világkupán JOOLA versenyasztalokon fognak játszani, mint ahogy a tradicionálisan megrendezésre kerülő sheffield-i English Open-en is, amely verseny hivatalos sportszerszállítója is a JOOLA lesz.

Az év jelentős versenyeiről szóló áttekintésben mindenképp szerepelnie kell az Indiában megrendezendő Ázsia bajnokságnak, amely hivatalos asztalszállítója a JOOLA lesz. Az év zárását a JOOLA által felszerelt ifjúsági világbajnokság jelenti Kolumbiában.

A versenyek szervezőivel és képviselőivel folytatott beszélgetésekben minden egyes alkalommal rákérdezünk arra, hogy vajon miért JOOLA asztalokon kívánják megrendezni a versenyüket? A válasz mindig ugyanaz: „Mi a legjobb minőséget szeretnénk biztosítani a rendezvényünk számára. Ezért választjuk a JOOLA-t.”

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva