Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Interkupa győztes a PEAC AAM csapata

A június első hétvégéjén Pécsett rendezett négyes döntőn nagyon izgalmas mérkőzéseket láthatott az asztalitenisz termekben ritkán látható szép számú nézőközönség. Nemzetközi mezőnyben jól ismert játékosok alkották mind a négy résztvevő csapat játékoskeretét (Oberwart, EP Isseenné, TT Marcozzi Cagliari és a hazai PTE PEAC), amelynek köszönhetően végig magas színvonalú meccsek zajlottak mindkét napon.

A szombati napon a hazai csapat rendkívül magabiztos játékkal két egyértelmű győzelmet aratott az Oberwart (4:0) és a Cagliari (4:0) csapatai felett, amely két csapatot nagy küzdelemben, de az EP Issené gárdája (4:1 és 4:3) is legyőzött. Így a vasárnap játszott PEAC – Issené mérkőzés az első hely, az Oberwart – Cagliari mérkőzés pedig a harmadik hely sorsáról döntött. Az arany csatában a francia csapat (Salifou, Routing Ye, Lorentz) már 2:0 arányban vezetett, de a hazai közönség által támogatott Muskó, Varga Zwickl trió rendkívül nagy küzdelemben, remek játékkal 4:2 arányban fordított. A bronz csatában a magyarokból álló (Németh, Simon, Vitsek) Oberwart izgalmas mérkőzésen 4:2 arányban legyőzte az olasz csapatot.

A végig kiválóan lebonyolított négyes döntőt a helyszínen tekintette meg Andreas Hain a Joola promóciós direktora, illetve Helmuth Gramannitsch az interkupa direktora is.

A rendezvényt élőben közvetítette a PPKO TV, amely honlapján mind a részletes eredmények, mind a kommentárral ellátott felvételek megtekinthetők (www.ppko.tv).

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva