Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Rövid visszapillantás a helsingborgi (Svédország) Cadet Challange & Junior Circuit Final-ra

Néhány hete zajlott le a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség serdülő és ifi Challange versenysorozatának döntője, amelyen cégünk a versenyasztalok szállítójaként vett részt. A versenyen a kontinensek válogatottjai mérték össze tudásukat.

A Joola szempontjából különösen örömteli, hogy szerződött játékosunk Gavin Evans a terni ( Olaszország ) EB után, Svédországból is két aranyéremmel térhetett haza. Gavin a Team Europa tagjaként a csoportversenyek során nem talált legyőzőre és párosban , a francia Simon Gauzy-val az oldalán, szintén felülmúlta a mezőnyt. A verseny egyéni részében játékosunk sajnos hullámvölgybe került, így meg kellett elégednie egy középmezőnyös helyezéssel.

A JOOLA felszerelésben szereplő Ázsia csapata kiválóan képviselte cégünket. A lányok egyéni versenyében Li Ching Wan ezüstérmet nyert, a serdülő fiúcsapat bronzéremig jutott, a serdülő lányok pedig a döntőben maradtak alul Japán megfelelő csapatával szemben.

Összességében Japán volt a verseny legsikeresebb nemzete. A női konkurenciában egy nagyon fiatal csapattal minden titulust megszereztek, de a fiúk is igen meggyőzően szerepel-tek.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva