Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

JOOLA által szponzorált csapatok a hazai bajnokság élén

A hölgyek küzdelmében a BSE Főgáz csapata már az utolsó rangadótól függetlenül is az élen végzett a hazai pontvadászatban, megismételve ezzel egy évvel korábbi győzelmét. A Braun, Iszajeva, Vajda trió a pontveszteség nélkül zárt őszi szezon után, a bajnoki tabellát tavasszal is végig vezetve érte el újabb bajnoki címét.

A férfiak versengésében az utolsó pillanatig kiélezett küzdelem folyt a három JOOLA-s csapat között, amelyben a Celldömölki VSE – Mávépcell Wewalka gárdája végzett az élen. A Lindner, Fazekas, Pagonyi trió kiegyensúlyozott játékának köszönhetően, a Celldömölk gárdája a tavasszal egyáltalán nem talált legyőzőre úgy, hogy a bajnoki címvédő ezévi második BVSC csapatával két alkalommal is meg kellett mérkőzniük. A bajnoki címvédés elvárásával asztalhoz lépő Jakab, Nagy, Molnár trió (BVSC) számára egyértelműen csalódás a bajnoki ezüst megszerzése. Harmadik helyen végzett a fennállása óta legsikeresebb évet zárt PEAC csapata.

Összességében mindenképp ki kell emelni, hogy a legmagasabb szintű hazai pontvadászatban JOOLA által támogatott négy csapat egyértelműen kimagaslott a mezőnyből, amelyet az eredmények is világosan tükröznek.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva