Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

JOOLA a 2010-es felnőtt Európa-bajnokság hivatalos szponzora

2010-ben a csehországi Ostrava ad otthont a felnőtt asztalitenisz Európa-bajnokságnak. A szeptember 11-től 19-ig tartó rendezvény hivatalos támogatója és teljes felszerelés szállítója a JOOLA. A versenyt, a már sokszorosan bizonyított 3000 SC márkájú JOOLA asztalon bonyolítják le. Az EB-n hivatalosan használt sportszerekhez tartozik még a speciális igények alapján kiválogatott JOOLA Super versenylabda, amelyet a német válogatott is tesztelt felkészülése során.

A német válogatott edzője Jörg Rosskopf elismerően szólt az Európa-bajnokságon használt felszerelések minőségéről: „A JOOLA természetesen kiváló munkát végzett a sportszerek tekintetében, a labda csúcsminőséget képvisel, az asztalokat pedig nincs is szükség hosszan méltatni, ezek e nélkül is a világ legjobbjai” „Aki Ostravában rosszul játszik, teljesítményét biztosan nem foghatja az ott használt felszerelésekre” hangzott Rossi véleménye.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva