Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Vásárlási feltételek

A Joola Hungária Kft-nél háromféle módon vásárolhatja meg a kiválasztott termékeket. Az egyik lehetőség az internetes oldalon vagy a másik a telefonon keresztül történő megrendeléssel és postai kiszállítással történő vásárlás, a harmadik lehetőség a személyes vásárlás készpénzfizetés ellenében vagy bankkártya használatával, amelyre üzletünkben nyílik lehetőség.

Az interneten keresztül történő megrendelés folyamata és feltételei

A joola.hu oldal felépítése gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a forgalomban lévő termékekről. Ha a termékek valamely kategóriájába lép, ott megtekintheti azok rövid leírását, árát, egyéb választható tulajdonságait, stb... A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Az "Akciós termékek" kategóriában a JOOLA Hungária Kft.-nél kapható összes akciós termék megtalálható.

A kosár tartalmát a "Kosár" menüpont segítségével ellenőrizheti, illetve módosíthatja. Lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. Ha a megrendelés mellett dönt kattintson a "megrendelés elküldése" gombra. A megrendelés előtt kérjük, hogy adja meg a rendeléshez szükséges adatokat. Ezek hiányában nem tudjuk a megrendelést teljesíteni.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Szállítási és fizetési információk

A megrendelt termékeket legkésőbb 5 munkanapon belül postázzuk. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, úgy telefonon értesítjük és egy lehetséges másik termékkel - ha az Önnek is megfelelő - behelyettesítjük vagy a megrendelt termék várható szállítási határidejét közöljük.

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Cégünk legújabb szolgáltatásával lehetősége nyílik, hogy még egyszerűbben, még olcsóbban vásárolhasson kínálatunkból. Bevezettük, hogy házhozszállításos, illetve postán maradó rendelésnél készpénzkímélő módon, egyből bankszámláról bankszámlára lehessen utalni.

A rendelést követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a számla másolatát milyen formában tudjuk a legkényelmesebb módon eljuttatni Önhöz. Általában e-mailben vagy faxon a leggyorsabb, melyen szerepelni fog bankszámlaszámunk és ez alapján tudja az áru ellenértékét átutalni. Az összeg megérkezésekor, várhatóan másnap, átadjuk a futárnak a rendelt termékeket, aki az átadást követő 1-2 munkanapon belül kiszállítja Önhöz. A csomag állapotáról a megadott telefonszámra küldött SMS-ben tájékoztatjuk.

Előreutalás esetén az 1-2 munkanapos idő garantált postacsomag díja értéktől és súlytól függően a következőképpen alakulnak:

Postacsomag értéke Postacsomag súlya A szállítási és csomagolási költségek összesen
0 - 70.000 Ft 0 - 1 kg 800 Ft
1,1 - 2 kg 900 Ft
2,1 - 3 kg 1000 Ft
3,1 - 4 kg 1050 Ft
4,1 - 5 kg 1150 Ft
5,1 - 10 kg 1250 Ft
10,1 - 15 kg 1450 Ft
15,1 - 20 kg 1600 Ft
20,1 - 25 kg 1800 Ft
25,1 - 30 kg 1950 Ft
Értéknyilvánítás 70.000 Ft felett, minden megkezdett 10.000 Ft után 400 Ft

A szállítási és csomagolási díj az értéknyilvánítás és a csomagolási költségeknek az összege, amely esetenként bővül a terjedelmes és törékeny csomagok feladási díjának összegével.

Természetesen továbbra is lehetőség van utánvételes postacsomagként megrendelni a termékeket az alábbi táblázatban található plusz költség alkalmazásával.

Utánvételes postacsomag esetében a többletszolgáltatás díja: (fenti árakhoz tartozó plusz költség)

Postacsomag értéke Utánvétel díja
5-20.000 Ft 350 Ft
20.005-50.000 Ft 450 Ft
50.005-100.000 Ft 600 Ft
100.005-200.000 Ft 720 Ft
200.005-1.000.000 Ft 1000 Ft

Ezek az árak az ÁFA-t tartalmazzák és a belföldi kiszállításra vonatkoznak.

Kérjük, győződjön meg arról, hogy a kiszállított áru az átvételkor sértetlen. Sérült csomagot ne vegyen át! Ebben az esetben jelezze a futárnál, hogy a csomagot a sérülés miatt nem veszi át. A szállítmány esetleges hiányosságát a 06 78 311 881-es telefonszámon, vagy a joolahu@t-online.hu e-mailen jelezheti cégünknél.

Sikertelen kiszállítás

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben az utánvételes csomagot átvételkor ki tudja fizetni annak a díját a futárnál. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a Vevőt terhelik. Amennyiben a Vevő hibájából meghiúsul a kiszállítás, a nem lemondott megrendelések újraküldésének a költsége a Vevőt terheli. A tényleges kiszállítási költség a Vevő felé kiszámlázásra kerül. Újraküldés esetén ezek után a terméket csakis előreutalással áll módunkban küldeni.

Felelősségkorlátozás

A Joola Hungária Kft fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzaton bármikor indoklás és külön értesítés nélkül egyoldalúan módosításokat végezzen. A módosított szabályzat az Interneten való közzététele napjától érvényes.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Interneten történő megrendelés esetén is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásaival.

Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

Képek

Az oldalainkon található képek mintának tekintendők, az eltérésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva