Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Bemutatkozás

Kedves Táborozó!

Idén először nyitjuk meg kapuinkat, minden olyan 7-14 év közötti gyermek számára, aki a nyarat is szívesen tölti mozgással, barátokkal, szórakozással.

Sporttáboraink napi kétszeri pingpongozásra nyújtanak lehetőséget, ahol edzők folyamatos közreműködésével, kreatív és játékos feladatokkal teszik érdekessé, élvezetessé a velünk/nálunk töltött időt! Észre sem veszed, hogy játék közben koordinációd, koncentrációd, sőt állóképességed is folyamatos fejlődésen megy keresztül. Ezek a képességek, nem csak a sportban, de az iskolában, és az élet minden területén kamatoztatható/kifizetődő. Továbbá felesleges energiáid levezetésére is számos lehetőséget kínálunk, mindezt természetesen játékos formában.

Amellett, hogy az önfeledt fizikai aktivitás áll a középpontban, táborvezetőink a szellemi háttér gyarapítására is hangsúlyt fektetnek, nemcsak az asztalitenisz, de mind az új sportágak (krikett, baseball, stb.) tekintetében.

Az adott turnusok, hétfőtől péntekig, mindennap 8.00-kor kezdődnek, melyek 16.00-ig tartanak. Napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna) biztosítunk a gyermekek számára. Továbbá a sportfelszerelésekről és a táborhoz szükséges kellékekről is mi gondoskodunk.

Neked nincs más dolgod, mint jelentkezni és élvezni a sport adta örömöket egy vidám csapat tagjaival!

Minden kedves izgő-mozgó Táborozót szeretettel várunk!

 

Vissza a lap tetejére

Edzők

Sziasztok!

 

Wilhelm Kata vagyok, a PTE-TTK Geográfus MSc turizmusföldrajz szakirány végzős hallgatója. 13 évvel ezelőtt, ötödikes koromban kezdtem el asztaliteniszezni. Évekig versenyszerűen játszottam NB I.-es, majd NB II.-es csapat tagjaként, továbbá megyei és regionális versenyeken indultam. Az utóbbi években hobbiszinten játszom.

A pingpong mellett éveken át rendszeresen úsztam is, azonban az egyetemi évek alatt erre sajnos már nem jut időm.

A korábbiakban is tartottam már edzéseket. A pingpong a gyerekek ügyességének és koncentrációjának fejlesztésére is alkalmas, mindez játékos módon.

Bátran ajánlom ezt a tábort minden olyan gyermeknek, aki szívesen töltené szabadideje egy részét pingpongozással, vidám programokkal és játékokkal, mindezt egy jó társaságban!

 

Szeretettel várlak: Wilhelm Kata

 

 

 

 

 


 

Sziasztok!

 

Bihercz Tamás vagyok, az egyik edző a nyári sporttáborban. Édesapám munkahelyének balatoni üdülőjében ismerkedtem meg a sporttal és azonnal megszerettem. Szóltam a szüleimnek, hogy ezt szeretném csinálni, és immáron 16 éve rendszeresen járok edzésekre és a közelmúltban már edzőkként is tevékenykedek!

Kezdetben Mohácson, majd amikor egyetemista lettem Pécsen edzettem tovább és itt játszok az NB1-es csapatban. Az asztaliteniszen kívül nagyon sok sportot szeretek űzni. Sportos embernek tartom magam, akinek fontos az egészséges életmód! Sok szép eredményeim mellett, fizika-matematika tanári végzettséget szereztem az egyetemen és mindent tudok erről a sportról.

Mindenkit bátorítok arra, hogy jelentkezzen táborainkba, hiszen egy nagyszerű sportról beszélünk, ami érdekes és sok új barátot is szerezhetsz. Érdekes feladatokkal várunk edzéseken, valamint más izgalmas programokat is szervezünk, szóval nem fogtok unatkozni!

Én is részt vettem hasonló táborokban gyermekkoromban, és felejthetetlen élménnyel gazdagodtam. Szerintem mindenképpen megéri jelentkezni!

 

Várlak szeretettel: Bihercz Tamás

 

Vissza a lap tetejére

Helyszín

Az EXPO CENTER külső és belső, felszerelt helyszíneit kihasználva, kiváló szórakozási lehetőséget biztosít minden Táborozó számára.

A helyszínen lehetőség van táskák megőrzésére, átöltözésre, mosdók használatára.

 

Cím: 7632 Pécs, Megyeri út 72. EXPO CENTER Pécs fszt. 7.

(Bejárat a parkolón keresztül, a hátsó portánál.)

 

Vissza a lap tetejére

Program

Jelentkezés

Részvételi szándékodat az alábbi e-mail címen jelezheted. A jelentkezés, akkor válik hivatalossá, ha a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaérkezik hozzánk.

E-mail cím: joola.sporttabor@gmail.com

Tábor időpontok:

2017. Június 19.-23.

2017. Június 26.-30.

2017. Július 17.-21.

2017. Augusztus 7.-11.

Tábor díja:

18.000 Ft / gyermek

Testvérkedvezmény: 16.000 Ft / gyermek

 

További információkért, kérdésekkel, keresd bizalommal táborszervezőnket. Készséggel áll rendelkezésedre, hétköznaponként 9.00-17.00-ig. Ha valamilyen oknál fogva nem venné fel a telefont, egy kis türelmet kérünk, mindenkit visszahív!

Hotea Brigitta

Táborszervező

Tel.: 06 30 691 20 48

 

Szeretettel várunk minden mozogni vágyó, mosolygós Táborozót!

 

 

Vissza a lap tetejére

Házirend

1.  Táboraink területére, foglalkozásainkra, programjainkra tilos behozni olyan tárgyat, anyagot, ami a táborozók egészségét, testi épségét veszélyezteti!

2.      Tilos cigarettát, alkoholt, kábítószert a táborba, foglalkozásainkra, programjainkra behozni!

3.      Minden rendkívüli helyzetet azonnal jelenteni kell a táborvezetőknek!

4.      A tábor területét csak táborvezetői felügyelettel lehet elhagyni!

5.      Óvjuk saját és társaink testi épségét, egészségét!

6.      A Táborozó köteles az egészségét igazoló szülői nyilatkozatot a tábor kezdetén bemutatni!

7. A Táborozó köteles a jelentkezési lapon nyilatkozni fennálló ételallergiáról, szedett gyógyszerekről, gyógyszerallergiáról, és minden, az egészségét érintő tudnivalóról!

8.      A Táborozó köteles ügyelni a tábor helyszíneinek tisztaságára!

9. A Táborozó köteles a rendelkezésére bocsátott anyagokat, eszközöket rendeltetésszerűen használni, azok megrongálódását haladéktalanul jelezni a táborvezetőknek.

10.    A táborba hozott értékekért (óra, ékszer, telefon, tablet, készpénz, stb.) a Táborozó felel.

11.  A Táborozó általános felelősséggel tartozik a tábor vagyontárgyai, helyiségei iránt. A szándékosan okozott kárt (egészben vagy részben), annak okozója köteles megtéríteni.

12.  A programpontok sorrendje vagy tartalma az előre meghirdetettől eltérhet.

13.  A Házirend többszöri, vagy egyszeri súlyos megsértése esetén a Táborozó a táborozásból kizárható!

14.  A Házirend megsértése miatt történő hazaküldés esetén a turnus díja nem kerül visszatérítésre.

15.  A jelentkezéskor megadott szükséges személyes adatokat a személyiségi jogok tiszteletben tartásával a tábor bizalmasan kezeli és harmadik félnek soha nem adja ki!

16.  A Házirend a jelentkezési lap részét képezi. A táborozók és szüleik az aláírt jelentkezési lap elküldésével elismerik, hogy elolvasták, megértették és rájuk vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintik a tábor Házirendjét.

16.+1.  Hozz magaddal minél több energiát, mosolyt és jó kedvet!

Vissza a lap tetejére

Joola Hungária Kft. © Minden jog fenntartva Támogatott böngészők: Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 1.5+