Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Bemutatkozás

Kedves Táborozó!

Idén először nyitjuk meg kapuinkat, minden olyan 7-14 év közötti gyermek számára, aki a nyarat is szívesen tölti mozgással, barátokkal, szórakozással.

Sporttáboraink napi kétszeri pingpongozásra nyújtanak lehetőséget, ahol edzők folyamatos közreműködésével, kreatív és játékos feladatokkal teszik érdekessé, élvezetessé a velünk/nálunk töltött időt! Észre sem veszed, hogy játék közben koordinációd, koncentrációd, sőt állóképességed is folyamatos fejlődésen megy keresztül. Ezek a képességek, nem csak a sportban, de az iskolában, és az élet minden területén kamatoztatható/kifizetődő. Továbbá felesleges energiáid levezetésére is számos lehetőséget kínálunk, mindezt természetesen játékos formában.

Amellett, hogy az önfeledt fizikai aktivitás áll a középpontban, táborvezetőink a szellemi háttér gyarapítására is hangsúlyt fektetnek, nemcsak az asztalitenisz, de mind az új sportágak (krikett, baseball, stb.) tekintetében.

Az adott turnusok, hétfőtől péntekig, mindennap 8.00-kor kezdődnek, melyek 16.00-ig tartanak. Napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna) biztosítunk a gyermekek számára. Továbbá a sportfelszerelésekről és a táborhoz szükséges kellékekről is mi gondoskodunk.

Neked nincs más dolgod, mint jelentkezni és élvezni a sport adta örömöket egy vidám csapat tagjaival!

Minden kedves izgő-mozgó Táborozót szeretettel várunk!

 

Vissza a lap tetejére

Edzők

Sziasztok!

 

Wilhelm Kata vagyok, a PTE-TTK Geográfus MSc turizmusföldrajz szakirány végzős hallgatója. 13 évvel ezelőtt, ötödikes koromban kezdtem el asztaliteniszezni. Évekig versenyszerűen játszottam NB I.-es, majd NB II.-es csapat tagjaként, továbbá megyei és regionális versenyeken indultam. Az utóbbi években hobbiszinten játszom.

A pingpong mellett éveken át rendszeresen úsztam is, azonban az egyetemi évek alatt erre sajnos már nem jut időm.

A korábbiakban is tartottam már edzéseket. A pingpong a gyerekek ügyességének és koncentrációjának fejlesztésére is alkalmas, mindez játékos módon.

Bátran ajánlom ezt a tábort minden olyan gyermeknek, aki szívesen töltené szabadideje egy részét pingpongozással, vidám programokkal és játékokkal, mindezt egy jó társaságban!

 

Szeretettel várlak: Wilhelm Kata

 

 

 

 

 


 

Kedves Résztvevők!

 

Hegedüs Lajos vagyok, az ANK II. számú Általános Iskola tanítója 1981 óta. Kapcsolatom a asztalitenisszel az 1970-es évekre nyúlik vissza.

Először Kaposváron játszottam mint ifjúsági versenyző a helyi NB I-es csapat utánpótláskorú versenyzője voltam. Néhány NB I-es mérkőzésen játszottam is, majd a Megye és az NB III-as Kaposgép csapatának voltam tagja. 1981-től munkahelyem Pécshez kötött, így 1985-től az ANK II. számú Általános Iskolájában az utánpótláskorú tanulókkal kezdtem foglalkozni. Az évek során sok gyermeket készítettem fel a Diákolimpiai versenyekre, vagy irányítottam őket a pécsi asztalitenisz egyesületekhez. Tevékenységem során sok szép eredményt értünk el a megyei és országos versenyeken. 1975-2015- ig játékvezetőként is tevékenykedtem.

Edzői tevékenységem jelenleg szünetel, viszont az asztalitenisszel kapcsolatom nem szakadt meg. Több mint harminc éve vagyok a Megyei Asztalitenisz Szövetség alelnöke, és részt veszek a megyében rendezendő utánpótlás és felnőtt korú játékosok versenyeinek lebonyolításában.

Szeretettel várunk mindenkit a nyári edzőtáborban!

 

Várlak szeretettel: Hegedüs Lajos

 

 

Vissza a lap tetejére

Helyszín

Az EXPO CENTER külső és belső, felszerelt helyszíneit kihasználva, kiváló szórakozási lehetőséget biztosít minden Táborozó számára.

A helyszínen lehetőség van táskák megőrzésére, átöltözésre, mosdók használatára.

 

Cím: 7632 Pécs, Megyeri út 72. EXPO CENTER Pécs fszt. 7.

(Bejárat a parkolón keresztül, a hátsó portánál.)

 

Vissza a lap tetejére

Program

Jelentkezés

Részvételi szándékodat az alábbi e-mail címen jelezheted. A jelentkezés, akkor válik hivatalossá, ha a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaérkezik hozzánk.

E-mail cím: joola.sporttabor@gmail.com

Tábor időpontok:

2017. Június 19.-23.

2017. Június 26.-30.

2017. Július 17.-21.

2017. Augusztus 7.-11.

Tábor díja:

18.000 Ft / gyermek

Testvérkedvezmény: 16.000 Ft / gyermek

 

További információkért, kérdésekkel, keresd bizalommal táborszervezőnket. Készséggel áll rendelkezésedre, hétköznaponként 9.00-17.00-ig. Ha valamilyen oknál fogva nem venné fel a telefont, egy kis türelmet kérünk, mindenkit visszahív!

Hotea Brigitta

Táborszervező

Tel.: 06 30 691 20 48

 

Szeretettel várunk minden mozogni vágyó, mosolygós Táborozót!

 

 

Vissza a lap tetejére

Házirend

1.  Táboraink területére, foglalkozásainkra, programjainkra tilos behozni olyan tárgyat, anyagot, ami a táborozók egészségét, testi épségét veszélyezteti!

2.      Tilos cigarettát, alkoholt, kábítószert a táborba, foglalkozásainkra, programjainkra behozni!

3.      Minden rendkívüli helyzetet azonnal jelenteni kell a táborvezetőknek!

4.      A tábor területét csak táborvezetői felügyelettel lehet elhagyni!

5.      Óvjuk saját és társaink testi épségét, egészségét!

6.      A Táborozó köteles az egészségét igazoló szülői nyilatkozatot a tábor kezdetén bemutatni!

7. A Táborozó köteles a jelentkezési lapon nyilatkozni fennálló ételallergiáról, szedett gyógyszerekről, gyógyszerallergiáról, és minden, az egészségét érintő tudnivalóról!

8.      A Táborozó köteles ügyelni a tábor helyszíneinek tisztaságára!

9. A Táborozó köteles a rendelkezésére bocsátott anyagokat, eszközöket rendeltetésszerűen használni, azok megrongálódását haladéktalanul jelezni a táborvezetőknek.

10.    A táborba hozott értékekért (óra, ékszer, telefon, tablet, készpénz, stb.) a Táborozó felel.

11.  A Táborozó általános felelősséggel tartozik a tábor vagyontárgyai, helyiségei iránt. A szándékosan okozott kárt (egészben vagy részben), annak okozója köteles megtéríteni.

12.  A programpontok sorrendje vagy tartalma az előre meghirdetettől eltérhet.

13.  A Házirend többszöri, vagy egyszeri súlyos megsértése esetén a Táborozó a táborozásból kizárható!

14.  A Házirend megsértése miatt történő hazaküldés esetén a turnus díja nem kerül visszatérítésre.

15.  A jelentkezéskor megadott szükséges személyes adatokat a személyiségi jogok tiszteletben tartásával a tábor bizalmasan kezeli és harmadik félnek soha nem adja ki!

16.  A Házirend a jelentkezési lap részét képezi. A táborozók és szüleik az aláírt jelentkezési lap elküldésével elismerik, hogy elolvasták, megértették és rájuk vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintik a tábor Házirendjét.

16.+1.  Hozz magaddal minél több energiát, mosolyt és jó kedvet!

Vissza a lap tetejére

Joola Hungária Kft. © Minden jog fenntartva Támogatott böngészők: Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 1.5+