Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Barcelona – Világ Kupa JOOLA asztalokon

A Világbajnokság utáni legfontosabb esemény, a Világ Kupa, csakúgy mint az elmúlt években, az idén is JOOLA asztalokon fog bonyolódni. A házigazdák nagy lelkesedéssel fogadták a katalán színekben pompázó Show – Court asztalainkat.

Az 1992 Olimpiai Játékok színhelye a világ férfi asztaliteniszezőinek elitjét látja vendégül. A JOOLA sztárjátékosa, Jörg Rosskopf karrierjének fontos állomása Barcelona, hiszen az Olimpiai Játékokon ezüstérmet nyert férfi párosban Steffen Fetznerrel az oldalán. Most is a világ legjobbjai találkoznak Spanyolországban: a győzelmek számában csúcstartó Ma Lin, a világranglista éllovasa Wang Hau és a világbajnok Wang Liqin. Tehát az asztalitenisz nagyhatalom Kína legerősebb játékosai jelen lesznek. Európát Timo Boll, Vladimir Samsonov és Werner Schlager képviseli és természetesen reális esélyük és lehetőségük van a Világ Kupa elhódítására.

A JOOLA játékosok közül ezúttal Lin Song, Dél – Amerika bajnoka vesz részt a versenyen, aki atraktív védőjátékával kellemes meglepetést okozhat a rendkívül erős mezőnyben.

A világ asztalitenisz élvonala JOOLA asztalokon a Világ Kupán!

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva