Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

A Szekszárd AC női csapata is a JOOLA team tagja lett

Újabb hazai top egyesület lett a JOOLA által támogatott csapatok körének tagja. A Szekszárd AC női csapata a 2014-2015-ös szezonra rendkívül megerősödött. A klub játékosa lett a hazai női válogatott alapembere és Európa bajnoka Lovas Petra, valamint a tavalyi év egyéni kontinensbajnoka a svéd állampolgársággal rendelkező Li Feng is.

A hazai mezőnyben eddig is erősnek számító keret (Tóth Kata, Madaczki Mirella, Szvitacs Alexa) kiegészülve a két sztár játékossal, jó esélyekkel száll harcba a hazai bajnoki címért folyó küzdelembe. Rendkívül fontos, hogy a jó világranglista helyezéseknek köszönhetően a bajnokok ligájában is szerepelhet a csapat. Európa 8 legerősebb csapata között minden mérkőzés valódi ünnepnek számít a tolnai alakulat és szurkolóik számára. Az első hazai mérkőzésüket óriási csatában 3:2 arányban megnyerték az osztrák bajnokcsapat ellen, ami klubtörténeti tett volt a hölgyektől.

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva