Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Érmes helyekért küzdenek a JOOLA által szponzorált csapatok a hazai férfi pontvadászatban

A hazai férfi Extra liga őszi szezonjának végén mindhárom JOOLA csapat elmondhatja, hogy kitűzött céljaikat teljesítették.

A bajnokság rajtjára jelentősen megerősödött PTE PEAC – Kaló Méh csapatától reális elvárásnak tűnt az első két hely megszerzése. A végig kiegyensúlyozottan játszó Lakatos Tamás mellé érkezett Pázsy Ferenc és Dudás Róbert kiváló őszi játékával a PTE PEAC pontazonossággal áll a bajnoki tabella második helyén, amelynek köszönhetően a bajnoki cím lehetősége is nyitva áll a csapat előtt. A 8 győzelem mellett egyetlen döntetlennel záró csapat, a bajnoki döntőnek is felfogható Celldömölk elleni tavaszi mérkőzést hazai pályán fogja megvívni, amelynek sikerében nagyon bíznak a pécsi vezetők és szurkolók.

Az újonc Komló szereplése talán a bajnokság legnagyobb pozitív meglepetése. A kitűzött biztos bennmaradást jelentősen túlteljesítve harmadik helyen zárták az őszt, pontazonosság mellett megelőzve két rutinos és kiváló játékosokból álló extra ligás csapatot, a békésit és a szegedit. Ennek a remek teljesítménynek legfőbb kulcsa a bajnokságot egyetlen vereséggel záró Lindner Ádám játéka, amelyet kiválóan egészített ki a Sabján Gergő, Gálosi Tibor, Sipos Levente alkotta fiatal trió. A fiatalok folyamatos fejlődését látva a csapat hasonlóan sikeres tavaszi szezonra számíthat.

A tavalyi bajnokságban kilencedik helyezett Nyírbátor is sikeres félévet zárt. A Varga Zoltánnal megerősített keret hatodik helyen végzet az őszi pontvadászatban, amely a biztos bennmaradás esélyét nyújtja a szezon végeztével is. A csapat játékosai stabilan számíthatnak a számukra kiváló feltételeket biztosító vezetőségükre illetve a hazai bajnokságban legnagyobb létszámú szurkoló táborára.

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva