Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Nagyon sikeres JOOLA utánpótlás edzőtáborok országszerte

Az országban három helyszínen is zajlanak a JOOLA Asztalitenisz Iskola utánpótlás edzőtáborai. Nyírbátorban, Sopronban és Pécsett is remek hangulatú , magas szakmai színvonalú és nem utolsó sorban nagy létszámú bentlakásos tábort szervezett, illetve támogatott a JOOLA.

Nyírbátorba, a korábbi évek hasonló rendezvényein megszokott magas szakmai színvonalnak köszönhetően nagyon nagy létszámban érkeztek a fiatalok az ország egész területéről és Romániából. Az edzőtáborban részt vett többek között a román újonc lány ranglista első két helyezettje és több hazai extra ligás csapat utánpótlás játékosa is. Mint ahogy a korábbi években is, a remek edzések mellett több kiegészítő program is gondoskodott a kiváló hangulatról.

Pécsett és Sopronban is a hazai újonc és serdülő ranglista előkelő helyezettjei készültek a következő évadra. A jól sikerült edzőtáborokban több kiemelt JOOLA utánpótlás játékos is részt vett (Bőhm Gábor, Hőgye Gábor, stb.), akik itteni teljesítményük alapján méltán reménykedhetnek a korábbiakhoz hasonló sikeres szereplésben.

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva