Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Lakatos Tamás Európa–bajnok

A július második felében Ostravában lebonyolított Serdülő és Ifjúsági Európa-bajnokságon Lakatos Tamás, Szudi Ádámmal az oldalán aranyérmet szerzett az ifjúsági fiúk páros versenyszámában.

A JOOLA legsikeresebb hazai férfi játékosának remekül indult a másfél hétig tartó versenysorozat. A csapatok versenyében szinte hibátlanul teljesítve végig első és húzóembere volt ifjúsági válogatottunknak. A magyar csapat az első napi botlását kiküszöbölve kiegyensúlyozottan haladt előre, de a negyeddöntőben sajnos szoros mérkőzésen vereséget szenvedtek Németországtól, amellyel elszállt a nagyon várt érem lehetősége. Tamás a korábbi meccsekhez hasonlóan ezen a mérkőzésen is mindkét partiját megnyerte.

A nemzetközi szakemberek elismerését is kiváltó kimagasló egyéni teljesítményt sajnos nem tudta állandósítani az egyéni versenyekre is, ahol harmadik kiemeltként már a 16 közé jutásért alul maradt a remekül játszó belga ellenfelével szemben.

A párosok versenyében Szudi Ádámmal magabiztosan kezdtek, amelynek köszönhetően könnyedén jutottak el a negyeddöntőig, ahol remek játékkal egy játszmát engedélyeztek svéd ellenfeleiknek. Az elődöntőben szintén 3:1 arányban léptek át a második kiemelt pároson, amely győzelem után a döntőben, már esélyesként asztalhoz állva nagyon pontos játékkal nyertek a meglepetés holland páros ellen.

Gratulálunk Lakatos Tamásnak és Szudi Ádámnak első Európa-bajnoki címükhöz és bízunk benne, hogy a jövőben sok hasonló sikerben lesz részük.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva