Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Sikeresen szerepeltek a JOOLA játékosai és csapatai 2013-ban is

A hazai bajnokság legmagasabb osztályának férfi mezőnyében három JOOLA által támogatott csapat indult. A játékosok korábbi egyéni teljesítményeinek ismeretében a legjobb eredményt az Aloe-Invest SZERVA ASE Szécsény csapatától lehetett várni. Ők az előzetes elvárásoknak megfelelően dobogón végeztek, nagy versengésben alulmaradva a Budaörs csapatával szemben az ezüstéremért folyó harcban. Az elért harmadik helyezéssel a Podpinka, Varga, Vitsek összetételű csapat ismét a hazai bajnokság kiemelkedő alakulata volt.

A PTE PEAC csapata hatodik helyezést érte el a 2012-13-as pontvadászatban. A csapatból egyértelműen kiemelkedett Lakatos Tamás teljesítménye, aki 18 éves kora ellenére a negyedik legjobban nyerő játékos lett a teljes felnőtt mezőnyben, bizonyítva ezzel tehetségét és azt, hogy nem érdemtelenül tagja a hazai felnőtt válogatottnak.

A legfelsőbb osztályba története során először feljutó Nyírbátori ASE csapata az utolsó fordulóig öldöklő csatában volt a biztos bennmaradást jelentő nyolcadik hely megszerzéséért. Az utolsó fordulóban hazai pályán elszenvedett vereségével így is a jobbik kieső helyet érték el, amely helyezés vélhetően a legfelső ligában maradásért kiírt helybetöltőn való szereplés lehetőségét jelenti. A csapatból egyértelműen kiemelkedett a 16 éves Majoros Bence teljesítménye, akiről túlzás nélkül állítható, hogy üstökösként robbant be a hazai felnőtt és a nemzetközi korosztályos élmezőnybe. A tavalyi serdülő Európa Bajnokságon szinte ismeretlenként nyújtott remek teljesítménye felhívta a nemzetközi szakemberek figyelmét is Bence játékára. A hirtelen reflektorfénnyel járó lehetőségekkel remekül tudott élni a fiatal játékos, aki az idei évben egyre másra szállította a néha egészen hihetetlennek tűnő sikereket minden olyan fronton, ahol korábban még soha sem szerepelt. Kimagasló teljesítményt nyújtott a serdülő Európa válogatott tagjaként, egyéni dobogós helyezést ért el nemzetközi ifjúsági versenyen a hazai válogatott tagjaként és egész évben kiválóan játszva 15. lett a hazai felnőtt bajnokság egyéni teljesítmény rangsorában, megelőzve ezzel számtalan rutinos felnőtt játékost. Kiváló teljesítménye mellett, ambíciózus játékstílusát és remek teljesítő képességét is nagyra értékelik a hazai és a nemzetközi szakemberek.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva