Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

A JOOLA további négy évre a MOATSZ hivatalos szponzora

A Párizsi Világbajnokságon további négy évre meghosszabbította együttműködését a Magyar Asztalitenisz Szövetség és a JOOLA.

Az elmúlt négy év közös sikereinek és munkájának eredményeként Michael Bachtler JOOLA vezetője és az új MOATSZ elnök Nátrán Roland egy 2013-17 időszakra szóló együttműködési szerződést írtak alá. A szerződés értelmében a JOOLA teljes körűen ellátja sportszerekkel a hazai asztalitenisz szövetséget és továbbra is támogatja nemzetközi események megrendezését hazánkban.

Andreas Hain direktor: A MOATSZ és a magyar asztalitenisz nagyon közel áll a szívünkhöz. Számunkra ez a szerződés azért is különleges, mert egy olyan ország szövetségével kötöttünk megállapodást, amely országban saját termelést folytatunk immár két évtizede. Ezért nagyon bízunk abban, hogy a nemzeti válogatott szponzorálásával, a saját termelési tapasztalatainkkal és tudásunkkal, valamint az ország iránti elkötelezettségünkkel hozzájárulunk a magyar asztalitenisz nemzetközi sikerességének növeléséhez.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva