Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Sikeres JOOLA edzőtáborok júliusban

A JOOLA Asztalitenisz Iskola az idei évben már két helyszínen Pécsett és Nyírbátorban is nagy sikerrel tartott egy hetes edzőtábort.

Nyírbátorban az újonnan átadott asztalitenisz edzésközpontban tartották az év első JOOLA-s edzőtáborát. A lelkes és nagyon tehetséges résztvevők – akik Romániából, Csehországból és hazánkból érkeztek - között több olyan játékos volt, aki vezeti hazája ranglistáját a saját korosztályában. Az agilis edzői csapat vezérletével egész héten magas színvonalú szakmai munka folyt, amelyet nagyban támogattak a remek körülmények, amelyeket Csekő Sándor egyesületi vezető biztosított. A résztvevők a napi 5-6 óra edzésen túl számos olyan programon is részt vettek – mint pl. a helyi wellness fürdőben töltött délután - , amelyek biztosan emlékezetessé teszik az edzőtáborban eltöltött hetet.

A hónap közepén, Pécsett már hagyományosnak nevezhető JOOLA táborban több visszatérő résztvevőt üdvözölhettek a szervezők. Az eltöltött egy hét a korábbiakhoz hasonlóan vidáman és kiváló szakmai munkával telt, amelyhez ismét remek helyszínt biztosított a PTE PEAC szakosztálya, illetve a Pécsi Tudományegyetem.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva