Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8-16 óráig.

Sikeres évet zártak a JOOLA-s csapatok a hazai mezőnyben - Megvédte bajnoki címét a JOOLA által támogatott Celldömölki VSE Switelsky-Wevalka a férfiak mezőnyében

A Klubcsapatok Szuper Ligájának idei kiírásában szerzett bravúros harmadik helyezés után a Fazekas Péter, Kriston Dániel, Lindner Ádám, Talián Csaba alkotta celldömölki együttes Klampár Tibor edző vezetésével könnyedén őrizte meg tavaly megszerzett bajnoki címét. A csapat Lindner Ádám sérülése ellenére is hibátlan teljesítménnyel, már fordulókkal a szezon vége előtt bebiztosította bajnoki címét.

A férfi mezőny további JOOLA-s csapatai közül a Lombard AC a 4. míg a PTE PEAC a 9. helyen zárta az idei versengést.

A hölgyek mezőnyében a Soltvadkerti TE Akker Plus csapata az utolsó fordulóig harcban volt a bajnoki címért amiről végül egy ponttal maradt le a kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó Budaörsi alakulat mögött. Az Ambrus Tímea, Ambrus Beáta, Ambrus Krisztina, Shi Jian kvartett rendre jól teljesített a bajnoki esélyesek ellen, de a középmezőny csapatai ellen elveszített néhány pont miatt, meg kellett elégedniük a bajnoki ezüsttel.

A női mezőny másik JOOLA által támogatott egyesülete a kecskeméti Univer KTE Kft. volt, amely a fiatalokból álló csapatával a bajnokság negyedik helyezettje lett.

 

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva